Testimonials

Hieronder vind je een overzicht van testimonials van mensen die tevreden zijn over NCGN. Druk op de link, om het uitgebreide verslag te lezen.

Wat is leefstijl (6)? Jezelf mogen zijn en acceptatie


Je wordt bijna 16 jaar. Al 4 jaar ga je niet naar school. Het paste niet. Het maakte je diep ongelukkig. Er is van alles gedaan om jou in een hokje te laten passen. Als het niet past, dan moet er wel wat mis met je zijn. Alsof dat de richting tot de oplossing geeft.

Bij jou werkte het alleen maar averechts. Het zette je helemaal vast. Niets was meer leuk. Alleen thuis was het veilig. Tien betrokken partijen hebben mee geduwd en getrokken. Het resulteerde in een document van 20 pagina’s met allemaal doelen die niet gehaald zijn.

Totdat je op een plek kwam met gelijkgestemden. Mensen die net zo denken als jij. Ze zien je, horen je en laten je zijn wie je bent. Langzaam komt dat enthousiaste, energieke jongetje weer naar boven. Er is weer interesse om dingen te leren. Uiteenlopende onderwerpen worden tot in de puntjes uitgezocht.

Lees verder...
“Ik zou iedere (hoog)begaafde jongere het NCGN aanraden. In een warme, veilige omgeving voel je je tussen gelijken snel thuis. Je praat gemakkelijker met elkaar omdat je in hetzelfde schuitje zit.”
Logo NCGN favi
“Ik krijg hier een combinatie van zorg en begeleiding bij school en mijn plannen voor de toekomst. Door de individuele begeleiding weet ik inmiddels waar ik aan wil werken en welke kant ik op wil. Ik heb hier mijn hart kunnen volgen.”
Logo NCGN favi
“Als je vastloopt, vind je hier je draai weer. Je wordt hier echt gezien. Je leert dat iedereen, en jij ook, goed bent zoals je bent. Het is voor mij de plek waar ik weer grip heb gekregen op mezelf en op mijn omgeving.”
Logo NCGN favi